Post | april 2022 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Impacter Deventer zoekt jongeren met theaterambities

Jongeren met een passie voor theater of optreden opgelet: Impacter Deventer organiseert dit voorjaar het Impacter Lab. Hiermee biedt zij jongeren uit Deventer de kans om een eigen voorstelling te maken voor een maatschappelijke organisatie.

 

Gratis theatertrainingen voor eigen voorstelling

Aan de hand van zes trainingen werken de jongeren toe naar een theatervoorstelling die ze spelen op 4 juni voor de bewoners van Overkempe in Olst. Overkempe is een woon-werkgemeenschap waar mensen met een verstandelijke handicap én talenten het dagelijks leven delen.

 

Meer informatie

De trainingen zijn begonnen op 21 april.


Op maandag 23 mei mogen deelnemers van het Theater Lab s’ avonds na sluitingstijd kleding shoppen bij Het Goed. Twee ervaren kostuummakers uit Amsterdam komen met naaimachine langs om samen met de jongeren van de uitgezochte kleding toffe kostuumstukken te maken voor de theatervoorstelling.Over Impacter

Impacter is een project van Deventer Doet voor Deventer jongeren die iets terug willen doen voor de maatschappij en zich tegelijkertijd willen ontwikkelen. Samen met een jongerencoach ontdekken de jongeren waar ze energie van krijgen. Vervolgens gaan ze aan de slag op een plek in de stad die daarbij past.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Deventer Belt breidt uit met beeldbellen en koffiegesprekken

| Nieuwsbrief
Even samen lachen, een luisterend oor of gewoon over koetjes en kalfjes praten. Dit is niet voor iedereen even ...
Lees meer

‘#WATJIJDOET’-campagne zet vrijwilligers in het zonnetje

| Nieuwsbrief
‘#WATJIJDOET’-campagne zet vrijwilligers in het zonnetje
Lees meer

Nieuw op deventerdoet.nl: de vrijwilligerspool

| Nieuwsbrief
Nieuw op deventerdoet.nl: de vrijwilligerspool
Lees meer