Post | februari 2022 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Raadsleden in gesprek met jongeren tijdens jongerendebat Hartop Deventer

Hartop Deventer!

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Om jongeren te interesseren voor en te betrekken bij de lokale politiek presenteert Impacter op 28 februari: Hartop Deventer. Hartop Deventer is een debat speciaal voor jongeren, met daarnaast diverse optredens.


Ideeën aandragen

Doordat de raadsleden debatteren over stellingen die door jongeren zijn aangedragen, kunnen jongeren een beter beeld krijgen op wie zij willen gaan stemmen. Na het debat is er mogelijkheid om zelf in gesprek te gaan met de verschillende raadsleden. Op deze manier kunnen jongeren uit de gemeente Deventer persoonlijk ideeën aandragen of juist aangeven waar zij in deze tijd tegen aan lopen.


Theater Mimik

Hartop Deventer wordt op maandagavond 28 februari 2022 georganiseerd bij Theater Mimik (Achter de Muren Vispoort 8-10). Vanaf 19:00 uur – 22:00 uur is er een divers programma met onder andere optredens van Kwaboi, Luna en Luukse dingen. Hartop Deventer is een initiatief van gemeente Deventer, Impacter, Deventer Doet, Mimik en Maatschappelijke Diensttijd.


Laat hier weten dat je ook aanwezig bent!

Deel blogpost