Dé Deventer Doet pas

Sinds de lancering van dé Deventer Doet pas drie jaar geleden is dé Deventer Doet pas gegroeid tot een volwaardige cadeau-, waarderings- en betaalkaart in Deventer.


De pas werkt als een lokale (bank)pas waar je geld op kunt krijgen en zelf geld op kunt zetten en waarmee je:

  • Kunt betalen als een pinpas bij de lokale deelnemers, waaronder winkels en horeca
  • Je vrijwilligers of medewerkers mee kunt waarderen
  • Korting en/of leuke extra’s krijgt bij deelnemers
  • Kunt sparen voor een volgende besteding
  • Automatisch spaart voor een lokaal goed doel
  • Waarmee je loyaal bent aan de lokale ondernemers
  • Gebruik kunt blijven maken van de voordelen, omdat je gewoon weer geld kunt storten op de pas. Wel zo duurzaam!


Waar kun je dé Deventer Doet pas krijgen?

Dé Deventer Doet pas is verkrijgbaar via www.dedeventerdoetpas.nl of bij de aangesloten verkooppunten in Deventer, Bathmen en Diepenveen.


Vrijwilligers waarderen met dé Deventer Doet pas

Wil jij je medewerkers en/of vrijwilligers een teken van waardering geven? Dat kan via https://dedeventerdoetpas.nl/aanvragen-passen-vrijwilligers/

Heb je vragen of hulp nodig bij het aanvragen van dé Deventer Doet pas voor vrijwilligers? Het serviceteam is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per mail: [email protected] of op telefoonnummer 088 - 538 70 70.


Zelf deelnemer worden

Wil jij als ondernemer je aansluiten bij dé Deventer Doet pas? Kijk voor meer informatie op

www.dedeventerdoetpas.nl

Vliegende start

In 2021 ging dé Deventer Doet pas officieel van start. Wethouder Rob de Geest heeft de eerste cadeaupas ontvangen, die via een drone naar hem vloog. Bijzonder voor Deventer, en zelfs voor Nederland, is dat dé Deventer Doet pas een lokale cadeaupas is waarmee ook mantelzorgers en vrijwilligers waardering krijgen. Wethouder Rob de Geest is er dan ook behoorlijk trots op. ‘Dé Deventer Doet pas is de opvolger van de Mantelzorgpas, de Vrijwilligersverwenpas en is ook meteen een duurzame, lokale cadeaukaart voor Deventer en omgeving. Het is met recht de pas die iedereen in Deventer en omgeving goed doet.’