Dé Deventer Doet pas

2021 was het Nationaal Jaar van de Vrijwillige Inzet. Een mooie aanleiding om alle vrijwilligers te waarderen met de nieuwe lokale cadeaupas die iedereen in Deventer goed doet: dé Deventer Doet pas. Dé Deventer Doet pas is de opvolger van de Vrijwilligersverwenpas, de Mantelzorgpas en is ook meteen een lokale cadeaukaart voor Deventer en omgeving.


Deventer Doet nodigt u als organisatie of vereniging uit om deze passen aan te vragen en vervolgens uit te reiken aan al uw vrijwilligers. Aanvragen van dé Deventer Doet pas is gratis. Als vereniging of organisatie kunt u kiezen alvast een bedrag op dé pas te zetten, als blijk van waardering of voor nuttigen van consumpties in eigen clubhuis of kantine. In deze brief meer informatie over mogelijkheden en het aanvragen.


Wat is dé Deventer Doet pas?

Dit is één lokale pas geschikt voor iedereen in Deventer en omgeving om te verwennen, te verrassen, te waarderen en vooral om Deventer goed te doen.

Dé Deventer Doet pas voor vrijwilligers kunt u zien als een lokale pas waar u vrijwilligers mee bedankt en verrast. Vrijwilligers die met dé Deventer Doet pas betalen bij de aangesloten lokale ondernemers worden verrast met lokaal spaarvoordeel en soms ook cadeautjes.

Op deze pas kunnen gebruikers zelf geld zetten om lokaal mee te betalen, te sparen en profiteren van de voordelen en verrassingen. Maar ook u als organisatie of vereniging kunt waardering geven via dé Deventer Doet pas.

Dé Deventer Doet pas voor vrijwilligers betekent:

·        Kunnen betalen (als lokale pinpas) bij de ruim 65 lokale deelnemers

·        Profiteren van lokaal spaarvoordeel voor volgende bestedingen

·        Verrast worden met leuke extra’s bij aangesloten lokale winkels of horeca

·        Veilig en gemakkelijk betalen in eigen kantine of clubhuis

·        Waardering en dankjewel voor vrijwillige inzet


Rob de Jong, directeur Deventer Doet, sprak 15 september 2021 op Deventer Radio over Dé Deventer Doet Pas. Terug luisteren kan hier.


Aanvragen van dé pas voor uw vrijwilligers?

Aanvragen van dé Deventer Doet pas voor uw vrijwilligers is gratis en heel gemakkelijk. Het aanvragen is gedigitaliseerd. Op de website van dé Deventer Doet pas vindt u een aparte pagina over vrijwilligers en het aanvragen van de passen door organisaties en verenigingen. Hier vindt u nog een keer alle voordelen en mogelijkheden op een rijtje.

Onderstaande link brengt u direct naar het aanvragen van dé pas voor uw vrijwilligers:

-         https://dedeventerdoetpas.nl/aanvragen-passen-vrijwilligers/


Wilt u uw waardering tonen aan uw vrijwilligers?

Dan is dé Deventer Doet pas een mooie manier om dat te doen. Helemaal leuk is het om in het Nationale jaar van de Vrijwillige Inzet uw vrijwilligers te verwennen met een waardering op de pas, die meteen lokaal te besteden is. U kunt kiezen of deze waardering lokaal breed te besteden is bij alle aangesloten winkels en horeca. Maar u kunt ook aangeven of (een gedeelte van) de waardering specifiek besteed kan gaan worden voor bijvoorbeeld consumptie in eigen kantine. Zo blijft waardering altijd lokaal of zelfs binnen eigen vereniging rondgaan. Voor organisaties is dit systeem ook handig voor de (fiscale) administratie en het digitaliseren van het belonen van vrijwilligers.


Op zoek naar een origineel en lokaal goed eindejaarscadeau?

Voor bedrijven in Deventer en omgeving hebben we eindejaarsgeschenken met een lokale kerstgedachte die passen bij alle wensen, leuk zijn om te krijgen en goed doen om te geven. 


Voor en door lokale verbinding komen Junior Kamer Deventer en dé Deventer Doet pas met ‘Deventer voor Deventer Kerst 2021’. Dit zijn lokale eindejaarsgeschenken om collega’s, medewerkers en relaties te verrassen met leuke cadeaus en een lokale kerstgedachte. Namelijk supporten van lokale ondernemers en steun aan lokale goede doelen.


De opbrengst van Deventer voor Deventer Kerstpakketten 2021 gaat volledig naar Beat Batten en Deventer Maatjes. 


Meer informatie vindt u op www.dedeventerdoetpas.nl/eindejaarsgeschenk.

 

Heeft u toch nog vragen of hulp nodig bij het aanvragen van dé Deventer Doet pas voor vrijwilligers? Het serviceteam is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per mail: [email protected] of op telefoonnummer 088 - 538 70 70.

Vliegende start dé Deventer Doet pas

Kortgeleden ging dé Deventer Doet pas officieel van start. Wethouder Rob de Geest heeft de eerste cadeaupas ontvangen, die via een drone naar hem vloog. Bijzonder voor Deventer, en zelfs voor Nederland, is dat dé Deventer Doet pas een lokale cadeaupas is waarmee ook mantelzorgers en vrijwilligers waardering krijgen. Wethouder Rob de Geest is er dan ook behoorlijk trots op. ‘Dé Deventer Doet pas is de opvolger van de Mantelzorgpas, de Vrijwilligersverwenpas en is ook meteen een duurzame, lokale cadeaukaart voor Deventer en omgeving. Het is met recht de pas die iedereen in Deventer en omgeving goed doet.’