Post | maart 2024 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Enquête: Werven van vrijwilligers

Beste organisatie, stichting of vereniging,

 

Is jouw organisatie op zoek naar nieuwe manieren om vrijwilligers te zoeken of gaat dit bij jullie al heel goed? Zou je ons willen helpen door onze enquête in te vullen? De enquête gaat over het gebruiken van doelgroepen bij het vinden van nieuwe vrijwilligers en kost nog geen 5 minuten. 

 

Steeds meer vrijwilligersorganisaties ervaren problemen met het vinden van nieuwe vrijwilligers. Door slim in te spelen op verschillen tussen doelgroepen, bijvoorbeeld op basis van interesses, leeftijd of achtergrond, kunnen meer vrijwilligers gevonden worden.


Als onderdeel van onze ondersteuning aan vrijwilligersorganisaties willen wij altijd beter kunnen inspelen op de behoeften van zowel vrijwilligers als organisaties. Daarom doen we onderzoek naar hoe we vrijwilligersorganisaties beter kunnen ondersteunen bij het vinden van vrijwilligers door gebruik te maken van verschillen tussen doelgroepen. Jouw feedback is daarvoor heel belangrijk!

 

Met deze enquête kan je ons heel waardevolle informatie geven over het vinden van nieuwe vrijwilligers in Deventer en het kost nog geen 5 minuten om hem in te vullen.

 

Je kan de enquête invullen door te klikken op de volgende link:

https://www.survio.com/survey/d/V7G9S6S9A2J3F9W4K

 

We willen benadrukken dat alle antwoorden die we ontvangen strikt vertrouwelijk zullen worden behandeld en alleen worden gebruikt voor interne doeleinden.

 

Als je vragen hebt over de enquête (of over een ander onderwerp), aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected].

 

Namens het hele team van Deventer Doet willen we je alvast bedanken voor de tijd en de bijdrage aan dit onderzoek. Samen werken we aan een mooier Deventer!


Sven Koornstra

Verenigingsondersteuner | Deventer Doet

[email protected]

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Deventer verrast vrijwilligers aan huis

| Nieuwsbrief
Ontroering, blijdschap en ‘kippenvelmomenten’: dat leverde de waarderingsactie van de gemeente Deventer samen ...
Lees meer

Vrijwilligers gezocht: DECEMBER VACATURE TOP 5

| Nieuwsbrief
Zin in iets leuks?
In Deventer kun je heel veel leuke dingen doen. Eén daarvan is vrijwilligerswerk! Op de ...
Lees meer

Mas Expo 2023 groot succes in Burgerweeshuis

| Nieuwsbrief
500 enthousiaste leerlingen van het Etty Hillesum Lyceum, afkomstig van De Boerhaave en Het Stormink, brachten ...
Lees meer