Deventer Belt
Deventer Belt

Deventer Belt

Even samen lachen, een luisterend oor bieden of gewoon even over koetjes en kalfjes praten. Voor veel mensen is dit niet zo vanzelfsprekend. Daarom is er Deventer Belt. Bij Deventer Belt bellen Deventenaren elkaar regelmatig. Gewoon, omdat het gezellig is.


Meer dan alleen bellen…

Het team bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers, van student t/m 65+, die jou bellen voor regelmatig telefonisch contact. Beeldbellen kan ook. Liever een koffiegesprek? Daar kan je onze vrijwilligers ook voor bellen!

Heb jij ook zin om met een vast iemand te (beeld)bellen en/of koffie te drinken? Geef je dan nu op!


Wandelgesprekken

Ons team wandelt niet, maar dat doen ze bij Humanitas wel! Kijk hier voor meer informatie.

Zin in een praatje

Wil jij gebeld worden?

Vind je het leuk als iemand jou regelmatig belt? Gewoon, om even gezellig te kletsen? Geef je dan op bij Deventer Belt. Na een intakegesprek koppelen we je aan een vrijwilliger van Deventer Belt die jou regelmatig belt voor een leuk gesprek of luisterend oor. Na een aantal gesprekken kijken we of je tevreden bent en of het klikt. Deventer Belt is er om jou een glimlach te bezorgen en uit te laten kijken naar het volgende gesprek.

 

Wil jij een ander bellen?

Wat fijn! Geef je op bij Deventer Belt. We maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek zodat we jou kunnen koppelen aan iemand waarmee je een ‘klik’ hebt. Je kan als vrijwilliger zelf aangeven of je beschikbaar bent voor telefoneren, beeldbellen en/of een koffiegesprek. Als vrijwilliger word je onderdeel van het Deventer Belt-team en ondersteunen wij je zodat je met plezier een gespreksmaatje bent. 

Deventer Belt

Deventer Belt wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Deventer Doet
  • Studentenvereniging Nescio
  • Stichting 2Gether-Rechtop
  • Centrum voor Diversiteit en Samenleving (CDS)