Deventer Belt

Even samen lachen, een luisterend oor bieden of gewoon even over koetjes en kalfjes praten. Voor veel mensen is dit niet zo vanzelfsprekend. Daarom is er Deventer Belt. Bij Deventer Belt bellen Deventenaren elkaar regelmatig. Gewoon, omdat het gezellig is.


Meer dan alleen bellen…

Het team bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers in de leeftijd 17-70 jaar, die jou bellen voor regelmatig telefonisch contact. Maar beeldbellen is ook een optie, of ga mee naar buiten voor een gezellige wandeling. Liever iemand die op de koffie komt? Daar kan je onze vrijwilligers ook voor bellen!


Heb jij ook zin om met een vast iemand te (beeld)bellen en/of wandelen? Geef je dan nu op!

Zin in een praatje

Wil jij gebeld worden?

Vind je het leuk als iemand jou regelmatig belt? Gewoon, om even gezellig te kletsen? Geef je dan op bij Deventer Belt. Na een intakegesprek koppelen we je aan een vrijwilliger van Deventer Belt die jou regelmatig belt voor een leuk gesprek of luisterend oor. Na een aantal gesprekken kijken we of je tevreden bent en of het klikt. Deventer Belt is er om jou een glimlach te bezorgen en uit te laten kijken naar het volgende gesprek.

 

Wil jij een ander bellen?

Wat fijn! Geef je op bij Deventer Belt. We maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek zodat we jou kunnen koppelen aan iemand waarmee je een ‘klik’ hebt. Je kan als vrijwilliger zelf aangeven of je beschikbaar bent voor telefoneren, beeldbellen en/of wandelen. Als vrijwilliger word je onderdeel van het Deventer Belt-team en ondersteunen wij je zodat je met plezier een gespreksmaatje bent. 


Deventer Belt wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Deventer Doet
  • Studentenvereniging Nescio
  • Stichting 2Gether-Rechtop
  • Centrum voor Diversiteit en Samenleving (CDS)