Vrijwilliger patiëntenvervoer (ochtend)

Vrijwilliger patiëntenvervoer (ochtend)

Structureel werk · Flexibele uren
Nico Bolkesteinlaan 75, 7416 SE Deventer, Nederland
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Ziekenhuis
#52367
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/2745902-/activiteiten/Vrijwilliger-patientenvervoer-ochtend/52367 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een vrijwilliger patiëntenvervoer om patiënten en bezoekers die slecht ter been zijn te vervoeren van de open parkeerplaats naar de hoofdingang.

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilliger patiëntenvervoer

 

In ons ziekenhuis werken veel vrijwilligers en daar zijn we bijzonder blij mee. Het is onze missie om bezoekers en patiënten de beste zorg en aandacht te geven tijdens hun verblijf in het Deventer Ziekenhuis. Onze vrijwilligers hebben hierin een belangrijke rol.

 

We zijn op zoek naar vrijwilligers die er plezier in hebben om patiënten en bezoekers die slecht ter been zijn, op een veilige manier te vervoeren van de open parkeerplaats naar de hoofdingang. Een rijbewijs is niet nodig en dit werk is leuk voor zowel mannen als vrouwen.


 Wat we van u vragen?

 

Het is belangrijk dat bezoekers en patiënten zich welkom en op hun gemak voelen bij een bezoek aan het ziekenhuis. Als vervoerder bent u dan ook enthousiast, open, maakt u makkelijk contact met mensen en straalt u werkplezier uit.

 

Het gaat om één dagdeel per week, te weten de woensdagochtend, tussen 9.00 uur en 12.30 uur.

 

Wat krijgt u daar voor terug?

 

U werkt met een team gemotiveerde vrijwilligers, in een fijne omgeving. Het ziekenhuis is kleinschalig en het gebouw is modern en licht. U levert een belangrijke bijdrage aan een prettige beleving van het ziekenhuisbezoek van de patiënt. Dat geeft een goed gevoel en verrijkt je dag. Verder ontvangt u een reiskostenvergoeding en andere leuke extra’s zoals bijvoorbeeld een kerstpakket.

 

 

Wilt u onze patiënten vervoeren met een glimlach? Meld u dan aan via de site van het ziekenhuis en geef de zoekterm vrijwilliger in.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Deventer Ziekenhuis

Mensen helpen een aangenaam en gastvrij verblijf in ons ziekenhuis te laten ervaren en net een beetje extra te doen door een luisterend oor te bieden.