Skip Sidebar

Over ons

Deventer Verhaal is de erfgoedpartner van Deventer. We hebben de missie om de rijke geschiedenis van de prachtige Hanzestad Deventer met een breed publiek te delen. Dit doen we in Museum De Waag, ...

Kunst & cultuur
Deel

Verhalenverzamelaars gezocht

1–4 uur/week
Deventer, Overijssel, Nederland
Kunst & cultuur
Deel activiteit
#44387
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Verhaal/activiteiten/Verhalenverzamelaars-gezocht/44387 om je aan te melden

Samenvatting

Doe mee als verhalenverzamelaar en haal de mooiste verhalen op bij andere Deventenaren. De verhalen worden vastgelegd in tekst, podcast, foto of film.

Uitgebreide omschrijving

Als verhalenverzamelaar krijg je eerst drie workshops interviewen. Aanvang: 23 of 30 september 2021.


Het project #Deventer Verhalen is een nieuw initiatief van erfgoedorganisatie Deventer Verhaal in samenwerking met Bibliotheek Deventer en met ondersteuning van WijDeventer.


De verhalen worden op verschillende manieren met het publiek gedeeld. In het najaar verschijnen de eerste verhalen op een online platform maar de verhalen kunnen ook de inspiratiebron voor een theaterproductie, kunstwerk, een boek of thematentoonstelling in Museum De Waag worden.


Na de eerste workshops interviewen, worden er specialisatieworkshops aangeboden. Hierbij word je begeleid bij het schrijven van een tekst, het maken van een filmpje, fotoserie of podcast.


Zin om andere Deventenaren écht te ontmoeten? Twijfel niet en meld je aan!

Hoe kom ik er?

Over Deventer Verhaal

Deventer Verhaal is de erfgoedpartner van Deventer. We hebben de missie om de rijke geschiedenis van de prachtige Hanzestad Deventer met een breed publiek te delen. Dit doen we in Museum De Waag, Speelgoedmuseum Deventer en met allerlei evenementen, activiteiten en projecten zoals Open Monumentendag.
Deel activiteit