Skip Sidebar
Museum EICAS

Museum EICAS

Non-profit

Over ons

Museum EICAS Van Nul naar nu:

Museum EICAS wil non-figuratieve, hedendaagse kunst toegankelijk maken voor een breed (inter)nationaal publiek. Daartoe bieden we, naast de vaste collectie uit de Nul- ...

Kunst & cultuur
Deel
Medewerker communicatie, PR & marketing

Medewerker communicatie, PR & marketing

Structureel werk · Flexibele uren
Nieuwe Markt 23, 7411 PB Deventer, Nederland
Kunst & cultuur
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Museum EICAS
#63374
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/EICAS/activiteiten/Medewerker-communicatie-PR--marketing/63374 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help jij ons om EICAS op creatieve wijze in de markt te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen:

Samen met het team PR & Marketing ben je verantwoordelijk voor de communicatie – en marketingaanpak voor alle activiteiten die wij aanbieden. Je werkzaamheden zijn onder meer het schrijven van teksten voor de website, pers en social media, het bijhouden en posten van berichten op social media en het mee-ontwikkelen van de marketingstrategie van EICAS. Je komt in een enthousiast en betrokken team van professionele vrijwilligers, dat jou zeer verwelkomt.


Wie ben jij?

Je hebt gerichte werkervaring, bij voorkeur in de culturele sector. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Naast Nederlands beheers je ook de Duitse taal goed. Je bent een creatieve conceptdenker met een vlotte schrijfstijl. Je hebt affiniteit met kunst, cultuur en historie. Een netwerk in de pers- en mediawereld op lokaal, regionaal of landelijk niveau is een pré. 


Aantal uren en werktijden: 

In overleg, bij voorkeur enkele dagdelen per week. Werktijden zijn vrij in te vullen, en werken kan vanuit huis.


Je wordt snel ingewerkt en draait mee in een gemotiveerd en enthousiast team van vrijwilligers.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Museum EICAS > Medewerker communicatie, PR & marketing

Over Museum EICAS

Museum EICAS Van Nul naar nu:

Museum EICAS wil non-figuratieve, hedendaagse kunst toegankelijk maken voor een breed (inter)nationaal publiek. Daartoe bieden we, naast de vaste collectie uit de Nul- en ZERO-beweging, wisselexposities van kunstwerken vanaf 1960. Omdat wij vinden dat kunst nooit op zichzelf staat, verbinden we kunst met wetenschap door het bieden van workshops, lezingen en publicaties.
Goed om te weten: Wij zien diversiteit als een verrijking voor onze organisatie. Daarbij gaat het om diversiteit wat betreft gender, leeftijd, cultuur/migratieachtergrond, opleiding, werkervaring en het hebben van een beperking.
Museum EICAS is in dit stadium een organisatie van louter vrijwilligers. Op dit moment heeft Museum EICAS ongeveer 100 medewerkers! We delen met elkaar de passie voor ons museum, en gaan het volgens velen onmogelijke realiseren. We helpen elkaar om samen onze doelen waar te maken.

Museum EICAS
Van Nul naar nu
Nieuwe Markt 23
7411 PB Deventer