Skip Sidebar

Over ons

Match & Connect is een samenwerking van Humanitas en Stichting Present. Wij zetten ons in, om vanuit gelijkwaardigheid, een maatjescontact tot stand te brengen tussen nieuwkomers en Nederlandse ...

Vluchtelingen & Minderheden
Deel

Maatjes gezinnen gezocht voor nieuwkomers!

Project (Tijdelijk) · 1–2 uur/week · Voor ongeveer 12 maanden
Deventer, Overijssel, Nederland
Vluchtelingen & Minderheden
Activiteit Delen
Humanitas match en Connect
#52440
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Humanitas-match-en-Connect/activiteiten/Maatjes-gezinnen-gezocht-voor-nieuwkomers/52440 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken gezinnen die het leuk vinden om samen op te trekken met nieuwkomersgezinnen. Om hen te helpen integreren in de Nederlandse taal en cultuur.

Uitgebreide omschrijving

Zijn jullie het gezin dat samen met een nieuwkomersgezin Deventer nog meer wilt ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jullie! Het liefst hebben jullie een voorkeur voor afwisseling tussen cultuur in de stad en (sportieve) buiten activiteiten. We zoeken een match voor een hoog opgeleid gezin met veel kennis van de Engelse taal en literatuur. Nederlands willen ze heel graag verder ontwikkelen door het veel te oefenen met een Nederlands gezin.


Nieuwsgierig? Let’s connect!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Humanitas match en Connect > Maatjes gezinnen gezocht voor nieuwkomers!

Over Humanitas match en Connect

Match & Connect is een samenwerking van Humanitas en Stichting Present. Wij zetten ons in, om vanuit gelijkwaardigheid, een maatjescontact tot stand te brengen tussen nieuwkomers en Nederlandse vrijwilligers. Zodat nieuwkomers gemakkelijker en op een fijne manier kunnen integreren in Nederland, de gemeente Deventer, de Nederlandse cultuur en taal.
Niet door alleen in de boeken te zitten, maar door juist samen dingen te doen!