Struintocht Ossenwaarden

Workshop · 9 okt 2021, 13:00 - 15:00
Zwarte Pad, 7419 AG Deventer, Nederland
Natuur & Milieu
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop . Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
KNNV (Koninklijke Nederlandse Natuurhistorisch Vereniging) afdeling Deventer
#45824
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/KNNV-Koninklijke-Nederlandse-Natuurhistorisch-Vereniging-afdeling-Deventer/activiteiten/Struintocht-Ossenwaarden/45824 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als onderdeel van de week van de veldbiologie organiseert KNNV Deventer een struintocht door de Ossenwaarden onder leiding van 2 ervaren gidsen.

Uitgebreide omschrijving

In het kader van de week van de veldbiologie van de KNNV-vereniging voor veldbiologie- afdeling Deventer kunt u mee gaan met een struintocht door de Ossenwaarden. De Ossenwaarden liggen aan de Gelderse kant van de IJssel en zijn na alle ingrepen inmiddels een gebied geworden waar van alles en nog wat te zien is. Bevers zijn regelmatig te gast, net als de Otter. IJsvogels en veel andere soorten vogels hebben er hun plek gevonden en zijn regelmatig te zien. Daarnaast zijn er veel planten en insecten te zien. Of dat op zaterdag 9 oktober ook het geval is? Wie dat wil meemaken, is van harte welkom. Onder leiding van 2 ervaren en gidsen wordt u meegenomen op een wandeling door de Ossenwaarden.

De wandeling start om 13.00 uur op zaterdag 9 oktober a.s. bij de zendmast naast de spoorbrug op de Worp op de overgang van Worp naar Lage Steenweg. De excursie duurt ongeveer anderhalf uur. De struintocht is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers of anderszins minder validen. Kinderen zijn welkom. Meedoen is gratis, wel graag aanmelden via het aanmeldformulier op deventer knnv nl (sorry geen links mogelijk).

Hoe kom ik er?

Verzamelen op de kruising Zwarte pad, Worp, bij de zendmast.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop . Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over KNNV (Koninklijke Nederlandse Natuurhistorisch Vereniging) afdeling Deventer