Skip Sidebar

Over ons

Speelgoedmuseum Deventer heeft de grootste speelgoedcollectie van Nederland. Het museum is in 2021 totaal verbouwd en vernieuwd. Je treft hier geen grote zalen en gangen met kunst en andere collectie, ...

Kunst & cultuur
Deel
Activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider

Structureel werk · 2–8 uur/week
Brink 47, 7411 DA Deventer, Nederland
Advies & MentoringActiviteiten begeleiden
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Speelgoedmuseum Deventer
#43375
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Speelgoedmuseum-Deventer--Deventer-Verhaal/activiteiten/Activiteitenbegeleider/43375 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je creatief, vrolijk, verantwoordelijk en schrik je niet van 20 stuiterende kinderen? Dan ben je onze gedroomde activiteitenbegeleider.

Uitgebreide omschrijving

Speelgoedmuseum Deventer biedt haar jongere bezoekers graag iets extra’s. Op vaste momenten in de week bieden we museumbezoekers een voorstelling, een speelgoeddemonstratie of een knutselactiviteit. Met jouw enthousiasme en energie zorg je voor een veilige, ontspannen en positieve sfeer tijdens activiteiten in het Speelgoedmuseum.


Eind van de zomer opent het vernieuwde Speelgoedmuseum Deventer. Het meest speelse museum van Nederland! Het museum is onderdeel van de ondernemende en enthousiaste

erfgoedorganisatie Deventer Verhaal.


Je komt te werken in een dynamische, culturele omgeving waarbij je mensen met dezelfde interesses leert kennen.


We vragen een beschikbaarheid van minimaal 2x per maand. Voordat je start, krijg je van ons een gerichte training.


Je ontvangt van ons een Museumkaart, ontvangt een fikse korting in onze museumshops en bent welkom op de gratis borrels (4x per jaar).


Alle info vind je op de website van Deventer Verhaal.


Foto: demonstratie toverlantaarn

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Speelgoedmuseum Deventer

Speelgoedmuseum Deventer heeft de grootste speelgoedcollectie van Nederland. Het museum is in 2021 totaal verbouwd en vernieuwd. Je treft hier geen grote zalen en gangen met kunst en andere collectie, maar intieme kamers in twee rijksmonumentale panden. De sfeer van de laatmiddeleeuwse pakhuizen is zoveel mogelijk bewaard om het historisch speelgoed maximaal tot zijn recht te laten komen. De presentatie van de collectie is aan verschillende maatschappelijke thema’s ophangen. Zoals welvaartsontwikkeling, gender en techniek. De bezoeker ontdekt dat speelgoed niet alleen vermakelijk is, maar ook veel vertelt over onszelf.