Skip Sidebar

Over ons

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van ...

Deel

Administratieve financiële medewerker

1 uur/week
Balderikstraat 2a, 7415 VL Deventer, Netherlands
Administratie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#28255
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Gilde-Deventer/activiteiten/Administratieve-financiele-medewerker/28255 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de financiële kant van de stichting. Bij voorkeur zelf in staat om de boekhouding bij te houden. Dat is geen verplichting. De penningmeester is eindverantwoordelijk en de financiële medewerker is dan de persoon die alles op dit gebied gaat coördineren.

Werktijden

In overleg Daarnaast maximaal 4 keer per jaar bestuursvergaderingen en een aantal werkoverleg momenten bijwonen

BijzondereVoorwaarden

HBO niveau is gewenst niet noodzakelijk. In staat zijn om zelfstandig te werken. Begrotingen en afrekeningen worden i.s.m. het bestuur gemaakt.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Gilde Deventer

Over Stichting Gilde Deventer

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van het woord en aan hen die daarin geïnteresseerd zijn. \n\nActiviteiten\n\nOrganiseren van stadswandelingen, beeld presentaties( virtuele wandelingen voor zorginstellingen), fietstochten, computercursussen. Leerlingbegeleiding ( Coach4you)
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit