Enthousiasteling gezocht voor De Wereldwinkel!

Enthousiasteling gezocht voor De Wereldwinkel!

Structureel werk · 0–4 uur/week
Nieuwstraat 56, 7411 LM Deventer, Netherlands
Winkel
Ontwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Activiteit Delen
Wereldwinkel Deventer
#28511
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Wereldwinkel-Deventer/activiteiten/Verkoopmedewerker-Wereldwinkel-Deventer/28511 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij gepassioneerd en wil je graag een bijdrage leveren aan een wereld waarin eerlijke handel meer centraal staat? Dan is dit jouw kans!

Uitgebreide omschrijving

Over ons:

Onze winkel vind je in de kleurrijke en levendige Nieuwstraat. We zijn een cadeauwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van Fairtrade producten. Ons team bestaat uit zo'n 15 vrijwilligers. Onze missie is om meer gelijkheid te brengen in internationale handel, en jij kunt daar onderdeel van zijn!

 

Functieomschrijving:

Als medewerker bij De Wereldwinkel speel je een essentiële rol in het promoten en verkopen van onze producten. Geen winkelervaring? Geen probleem! We verwelkomen graag enthousiaste kandidaten die bereid zijn om het verhaal achter onze producten te leren kennen.

 

Werktijden:

Je kunt kiezen uit twee shifts: van 10.00 uur tot 13.30 uur of van 13.30 uur tot 17.00 uur. Je kunt dus kiezen tussen een ochtend of een middag. Wil je één dagdeel of wil je juist meer dagdelen bij ons aan de slag, in overleg is veel mogelijk.


We verwelkomen graag mensen die een vriendelijke en open houding hebben, klantgericht en representatief zijn. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie.


Ben jij klaar om van de wereld een eerlijkere plek te maken? Laat vandaag nog iets van je horen! 


Neem contact op met Charles Plant voor meer informatie:

[email protected] / 06 46815795Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Wereldwinkel Deventer

De Wereldwinkel streeft naar een wereldwijde rechtvaardige samenleving door het verkopen van produkten via eerlijke handel.