Post | december 2023 | Nieuwsbrief | 2 min lezen

Win prijzengeld via Team Nationale Vrijwilligersprijzen

vrijwilligersprijzen vrijwilligers prijzen prijzengeld organisatie vrijwilligersorganisatie

Maak een vlog van je organisatie en win de hoofdprijs van 15.000, !


Het is zover! Sinds afgelopen vrijdag 1 december 2023 kunnen alle fantastische vrijwilligersorganisaties in Nederland deelnemen aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024. Stuur een vlog van maximaal 1 minuut in waar je ingaat op de vraag: Wat maakt jouw vrijwilligerswerk zo mooi? Het draait om het delen van de passie en emoties die vrijwilligerswerk aanwakkert. De aanmeldingsperiode loopt tot en met 29 februari 2024. Kijk voor meer informatie op www.vrijwilligersprijzen.nl.


We snappen dat een vlog maken niet voor elke organisatie een fluitje van een cent is. Daarom helpen we een handje. Op 23 januari van 19.30-21.30 is er een online workshop ‘vrijwilligers werven met je vlog’. Dit is dé kans om een te gekke vlog te maken. De eerste 15 vlugge vloggers winnen sowieso een taart! En de 35 inzenders daarna krijgen het boeiende JamCultures spel* thuisgestuurd.


Wat kun je winnen?

Door jouw verhaal te delen, maak je als vrijwilligersorganisatie, bewonersinitiatief, of sportclub kans op de hoofdprijs van 15.000 euro! De tweede tot en met de zesde plaats worden beloond met een prijs van 2.000 euro. Bovendien maken maar liefst 80 organisaties kans op een prijs van 750 euro.


Behaal altijd winst

Organisaties kunnen hun deelnamevlog inzetten voor de eigen PR om bijvoorbeeld vrijwilligers te werven. In onze vlogworkshops leren we je je communicatiekracht te gebruiken. Dat is wat je nodig hebt om de aandacht te trekken van potentieel nieuwe vrijwilligers. Kijk voor de data op onze website www.vrijwilligersprijzen.nl.


Een boeiende documentaire

Als kers op de taart spelen de nummers één tot en met zes de hoofdrol in een documentaire. Deze genomineerden vol passie delen wat hen drijft in hun vrijwilligerswerk. Presentator Bas Westerweel gaat met hen in gesprek, en filmmaker Ramon Masius brengt in beeld hoe vrijwilligerswerk eraan toegaat. Deze bevlogen reportage speelt een cruciale rol bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar.


Categorieën

Nieuw dit jaar is dat je een vlog instuurt op een van de twaalf categorieën. We hebben een brede waaier aan categorieën waaruit vrijwilligersorganisaties kunnen kiezen. De categorieën omvatten onder andere Sport, Zorg en Hulp, Cultuur, kijk op www.vrijwilligersprijzen.nl voor de overige categorieën. Iedereen kan zich aanmelden voor één categorie naar keuze, zonder dat er een minimaal aantal deelnemers per categorie nodig is. Laat ons bij je aanmelding weten welke categorie het beste bij jouw vrijwilligerswerk past, en wij zorgen dat het klopt!


Eenvoudig meedoen

WhatsApp de vlog naar nummer 06 8351 5082 of e-mail naar [email protected]. Alle benodigde informatie, inclusief handige instructies voor het maken van een vlog, is te vinden op www.vrijwilligersprijzen.nl.

*Het JamCultures spel is ontwikkeld door Jitske Kramer en Jacquelien Willemse en is bedoeld voor organisaties om via vragen je eigen organisatiecultuur onder de loep te nemen.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Provincie beloont jonge vrijwilligers met voucher

| Nieuwsbrief
Jongeren op een laagdrempelige manier kennis laten maken met vrijwilligerswerk en jongeren die al ...
Lees meer

Byk doneert 75 thin clients, gratis af te halen voor vrijwilligersorganisaties!

| Nieuwsbrief
Byk heeft circa 75 stuks thin clients beschikbaar. Gratis af te halen voor verenigingen en stichtingen ...
Lees meer

Deventer Doet biedt overzicht van acties voor Oekraïne

| Nieuwsbrief
Wat er in de Oekraïne gebeurt is vreselijk. Veel mensen willen wat doen om de Oekraïners te helpen ...
Lees meer