Post | mei 2024 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Een nieuw avontuur wacht

Na 16 jaar bij Deventer Doet te hebben gewerkt, is het tijd voor iets nieuws. Vanaf 1 juli ga ik als opbouwwerker in de wijk Binnenstad bij Raster werken. Voordat ik deze stap zet, neem ik vanaf 1 juni vakantie. Mijn laatste werkdag bij Deventer Doet is donderdag 30 mei.


Het is moeilijk om afscheid te nemen van een plek waar ik zoveel heb geleerd en met fantastische mensen heb samengewerkt. Tegelijkertijd kijk ik uit naar de nieuwe uitdagingen die voor me liggen. Als opbouwwerker wil ik nieuwe verbindingen leggen en mijn grenzen verleggen.


Ik wil jullie allemaal bedanken voor de geweldige samenwerking en de waardevolle momenten die we hebben gedeeld. Jullie hebben mijn tijd bij Deventer Doet onvergetelijk gemaakt.


Vanaf 1 juli zal Heidi Linnemann mijn taken bij de Bemiddeling overnemen.


Tot ziens, en nogmaals bedankt voor alles!


Kariene Bottichio


Deel blogpost